O nama Okviri za naočale Leće za naočale Aparati i instrumenti Ambiopija i pomagala Kontakt

Leće za naočale

Sportsline

 

Korekcijske leće Švicarske ruke i uma Taj mali švicatski DIV nudi Švicarsku kvalitetu najvećih standarda, poznat u struci po svojim sposobnostima.Kao prvi AR sloj na organskim lećama visokog indeksa. Prve Sportline zakrivljene leće, sa proračunom i u svim indeksima i materijalima CR-u, Foto polarizirane, polycarbonatu, te Progresivneleće.

 

be4ty+

 

Personalizirane i Individualne leće nove generacije be 4ty+ progresivne leće u svim indeksima i materijalima. Leće sa kratkom progresiom , Max Super clean coat Veliki izbor lagerski leća usvim indeksima u Iki pogledajte slike proizvodnje na web-u www.optiswiss.ch a za sve ostalo javite sa nama Mediterran Optic doo Ovlašteni Distributer Optiswiss leća. Optiswiss Progresivne leću nose Laserski znak.

 

Seiko

 

Seiko inovator br 1 u Svijetu. Najtanje i najlakše leće na svijetu. Prva progresivna organska leća u Japanu. Prvi organski materijali visokih indeksa 1,6, Foto 1,67 , 1,74. Prvi SEIKO ORGATECH organski AR slojni paket ova inovacija je jednaka novosti pronalaska CR-39 organskog materijala sa dobrim karakteristikama za korekcijske leće. Prva progresivna organska leća sa unutarnjom progresiom i i duplom aspherom u skoro svim indeksima. SP-1 NEO individualne progresivne leće prve i druge generacije sa 5 različitih progresija , Varijabilnim insetom od 0-5 mm sa najširim vidnim poljima prema osobnoj želji, Seiko je jednostavno Veliko korak ispred ostalih.

 

Slika progresivne leće
Slika SEIKO progresivne leće

 

Očita razlika u aberaziji slike leća na tržištu, zato pojedinci pričaju da imaju licencu ili da kopiraju SEIKO leće, Kopira se onoga tko je dobar Zato su Seiko leće zaštićena sa Seiko znakom, usporedite u Seiko katalogu.

 

Spherna leća
Aspherna leća
Obostrana apshera

 

Seiko je inovator obostrane Asphere i jedini je danas koji je koristi na tri indeksa 1,74 , 1,67 i 1,60 te kod Prodresivnih leća. Ako usporedimo ove sličice kod sphernih leća, vidimo kod sverne leće da je sredina sredina dobra dok rub slike je iskrivljen8 slika lijevo). Kod Aspheričnih leća (slika u sredini) slika je duplo bolja, ali rub je još uvjek nejasan. Dok čistu sliku imamo samo kod obostrane ili duple Asphere (slika desno).

Indoor leće sa unutarnjom progresijim jedine takvog typa na tržištu.

Computerske leće za posao na dohvat ruke od 30 cm do max 2 metra.

 

SEIKO Futur je već počeo. Mediterran Optic nudi danas što će sutra biti standard. Više o seiko lećama www.seiko-optical.com kliknite na polje Hrvatske , a zatim Lenses.

 

07/09/2007 19:40
Novosti
31/08/2007 16:25
Novosti
30/08/2007 22:05
Novosti

All News...

 

Mediterran Optic d.o.o., Put Javorike 9, Ičići, 51 414 Ika, Tel: 051 294 551, Mob: 091 1294 551, Fax: 051 294 550